Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2018

VVD wil overzicht van plannen


[KAAG EN BRAASSEM] Het moet gedaan zijn met het hapsnapbeleid, waar het gaat om de gemeentelijke vraag, waar wel en niet in geïnvesteerd moet worden. Tijdens de besprekingen van de Jaarrekening 2017 hield inwonerraadslid Peter van Dijk (VVD) een pleidooi voor meer beslissingsmogelijkheden voor de gemeenteraad.

Van Dijk riep het college van burgemeester en wethouders op: ,,Kom met één integraal plan, waarbij de raad de afweging kan maken, wat zij belangrijk vindt en wat we kunnen gaan doen. Kom niet steeds met losse voorstellen, bijvoorbeeld over de Tweesprong, maar leg een compleet plaatje neer. Zodat we niet steeds allerlei voorstellen voor ons krijgen, waarbij het laatste voorstel niet door kan gaan, omdat er geen geld voor is.''