Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juli 2018

Exclusieve hondenweide


[KAAG EN BRAASSEM] De hondenschool Dogstart en Doderer-Hondenschool mogen voortaan van het Ghoybos gebruik maken. Op een speciale 'hondenspeelweide' kunnen zij trainingen geven aan hondenbezitters.

De beide hondenscholen moeten de ter beschikking gestelde trainingsruimte zelf onderhouden, maar ook het complete omliggende gebied van de hondenspeelweide. De trainingsruimte mag alleen gebruikt worden door Hondenschool Dogstart en Doderer-Hondenschool. Maar de omliggende ruimte van de hondenspeelweide blijft openbaar toegankelijk; ook tijdens de trainingen. In totaal wordt maar liefst 10.178 m2 van het Ghoybos ingericht als hondenspeelweide, waarbij 1.360 m2 alleen door de beide hondenscholen gebruikt mag worden.