Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2018

Huisartsenpost niet 's nachts dicht


Streek – De huisartsenpost in Alphen blijft ook 's nachts nog open. Deze mededeling deed wethouder Bernadette Wolters naar aanleiding van een vraag van SGP/ChristenUnie. Ze heeft hierover gesproken met de Stichting Samenwerkende huisartsen Rijnland en Zorg en Zekerheid.

De huisartsen werken een aantal scenario's uit, waarin de dokterspost behouden kan blijven. Wat deze scenario's precies zijn, daar worden de colleges van Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn op 9 juli over geïnformeerd. Wolters verzekerde: ,,Het gaat niet om het verdwijnen van de nachtelijke zorg, maar om het anders invullen daarvan.'' De huisartsenpost in Woerden sluit volgens de wethouder wel.