Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 juni 2019

Amfitheater


GHOYBOS – Het is niet meer dan enkele tientallen houtblokken bij elkaar, die in de grond gezet zijn. Maar omdat initiatiefnemer het Ghoyhuys deze setting heeft betiteld als ‘amfitheater’ heeft de gemeente Kaag en Braassem er plotseling een attractie bij.

Voor een al dan niet kleine vergoeding kan het amfitheater gebruikt worden om voorstellingen te geven. Maar kinderen hebben deze plek ook al ontdekt als speelplaats om van het ene stapstammetje naar het andere stapstammetje te springen. Zo worden de gekapte en in mootjes gehakt bomen weer hergebruikt. Wethouder Inge van der Meer is enthousiast: ,,Het is leuk dat er dingen georganiseerd worden. Je kunt er ook gaan zitten en je boterhammen opeten. Af en toe zal er iemand die daar een vergadering plant, een scherm opzetten en een presentatie doen.’’