Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 januari 2020

Student zonneauto praat over duurzaamheid


Nieuwveen – Inwoners kunnen met de gemeente Nieuwkoop meepraten over duurzaamheidsmaatregelen. Woensdag 29 januari staan ambtenaren klaar om ideeën uit te wisselen over de energietransitie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en circulaire economie. Maar ook zijn tips van inwoners welkom over hoe de gemeente zelf duurzamer kan zijn.

Tijdens deze bijeenkomst, die vanaf 19.30 uur begint, is ook de Nieuwvener Tom Salden aanwezig. De student aan de TU Delft heeft meegedaan aan de World Solar Challenge; een langeafstandsrace voor auto’s op zonne-energie. Salden deelt zijn ervaringen met de aanwezigen.