Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 januari 2020

Tulpensteiger


ROELOFARENDSVEEN – Wie één of meerdere goede ideeën heeft om horden toeristen naar Roelofarendsveen te trekken, is dinsdag 14 januari van harte welkom in het gemeentehuis in Roelofarendsveen. Ondernemers en inwoners worden uitgenodigd om die avond vanaf 19:30 uur te brainstormen over de Braassemboulevard.

Voor het gedeelte Noordkade / Galgekade moeten er één of meerdere ‘landmarks’ komen. In eerste instantie werd gedacht aan een vijf meter hoge tulpensteiger, maar de omwonenden kregen hier op het laatste moment lucht van en wezen dit plan massaal af. En dus wordt gehoopt, dat er anderen zijn, die wél een idee hebben, dat draagvlak heeft onder de omwonenden.

Deze bijeenkomst is de eerste van in totaal drie avonden. Later dit jaar moet de gemeenteraad een eindoordeel geven over het soort landmark dat aan de Braassemboulevard moet komen. De kans lijkt klein, dat er helemaal niets komt; er is namelijk subsidiegeld beschikbaar en dat geld moet dit jaar nog worden opgemaakt.