Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 april 2020

Bijna 300 bekeuringen


HILLEGOM – De bestuurlijke opsporingsambtenaren (BOA’s) hebben vorig jaar 290 bekeuringen uitgeschreven. Bijna de helft hiervan (134) was voor het verkeerd parkeren en daarnaast kregen 110 mensen een boete voor het overtreden van de parkeertijd in de blauwe zone.

De jeugd van Hillegom heeft zich het afgelopen jaar prima gedragen; geen enkele 18-minner ontving een prent. De BOA’s controleerden tijdens het Hillegoms Muziekfeest, Najaarsfeest en Koningsdag; er werd geen enkele beschonken jongere aangetroffen. Ook tijdens de jaarwisseling zijn er geen HALT-doorverwijzingen uitgeschreven voor het te vroeg afsteken van (illegaal) vuurwerk. De BOA’s hebben in 2019 eveneens geen bekeuringen uitgeschreven voor het niet opruimen van hondenpoep.