Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2020

Thuis herdenken


KAAG EN BRAASSEM – Het college van b en w legt maandagavond 4 mei een krans op de herdenkingsplekken in de verschillende dorpen van Kaag en Braassem. In tegenstelling tot andere jaren roepen zij de inwoners op om hier niet bij aanwezig te zijn. Toespraken zijn er niet, maar op een aantal locaties klinkt wel het trompettergeschal van ‘The last post’.

Vanwege het coronavirus is er een landelijke oproep om deze avond alle gevallenen voor vrede en veiligheid thuis te herdenken. Als teken van deze herdenking kan op 4 mei wel de vlag halfstok gehangen worden. Op vijf mei kan de vlag hoog in de mast gehangen worden om 75 jaar vrijheid te vieren.