Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 mei 2020

Afsluitingen gaan door


Streek – De afsluiting van de wegen door de bollenvelden tussen Hillegom, Lisse en Teylingen gaat ook de komende weekenden nog gebeuren. Dat laat Henri Lenferink, voorzitter van de Veiligheidsregio Hollands Midden, in een brief aan de gemeenteraden weten.

Het afsluiten van parkeerterreinen bij recreatie- en natuurgebieden en stranden heeft geleid tot minder bezoek aan die gebieden. De wegafsluitingen blijven tot en met 19 mei van kracht, aldus Lenferink. Burgemeesters kunnen dit op meerdere manieren doen, afhankelijk van de drukte: ontmoedigen, afsluiten voor motorvoertuigen, afsluiten voor alle verkeersdeelnemers.