Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 mei 2020

Pleidooi voor extra terrassen


Noordwijk – De CDA-raadsleden Nathalie Barnhoorn Sebastiaan Duivenvoorde vragen aan het college van burgemeester en wethouders om aandacht voor de horecabedrijven.

Zij pleitten ervoor, dat deze ondernemers meer terrasruimte krijgen, om zo het omzetverlies nog een beetje binnen de perken te kunnen houden. Op 1 juni mogen alle horecagelegenheden weer open, maar volgens de CDA-ers zorgen de anderhalvemetersamenlevingregels er voor, dat de uitbaters ‘geen reëel verdienmodel’ kunnen realiseren.

De extra terrassen zouden kunnen komen op bijvoorbeeld het Vuurtorenplein, het Gat van Palace, Lindenplein/Raadhuisplein/het Kloosterplein in Noordwijk en het Marktplein en rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout.