Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 mei 2020

Hogere ballenvangers


Noordwijkerhout – Er moet extra gemeentegeld bij voor de herinrichting van Sportpark De Boekhorst.

De gemeenteraad van de voormalige gemeente Noordwijkerhout had hiervoor wel 15,5 miljoen euro gereserveerd, maar dat blijkt niet voldoende te zijn. Dat komt door inflatie, duurzaamheidsmaatregelen en aanvullende wensen. Het college wil nu gebruik maken van de mogelijkheid om nog eens 870.720 euro te investeren in onder meer een vrijliggend fietspad, maatregelen om de verspreiding van rubberen korrels van de kunstgrasvelden te voorkomen en de plaatsing van hogere ballenvangers (grote netten) langs De Zanderij.

Op dit moment gaan er namelijk te gemakkelijk ballen over die ballenvangers; tot frustratie van sporters én verkeersdeelnemers.