Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 mei 2020

Mogelijkheid voor extra terrasruimte

Noordwijk – Raadslid Gutlich (D66) heeft dinsdagavond aan burgemeester Wendy Verkleij gevraagd om horecaondernemers letterlijk meer ruimte te geven voor de terrassen.

Als er geen risico’s zijn voor de veiligheid, zou er veel meer terrasruimte moeten komen, om zo de ondernemers toch een extra inkomstenbron te geven in deze coronatijd, aldus Gutlich. Wat hem betreft kunnen er (veel meer) terrassen komen op de Boulevard, op het strand en in het centrum van Noordwijkerhout; rond de Witte Kerk.

De burgemeester reageerde, dat de gemeente hierover in ‘nauw’ overleg is met de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk. Als er veel draagvlak is voor extra terrassen, dan is de gemeente bereid om hier aan mee te werken.