Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 mei 2020

Burgemeester wil complimenten uitdelen


Nieuwkoop – Burgemeester Robbert-Jan van Duijn wil heel graag complimenten uitdelen. Hij heeft zijn eerste honderd dagen burgemeesterschap gehad, maar door de coronatijd is dat allemaal anders verlopen, dan Van Duijn van tevoren had gedacht.

Om de inwoners een hart onder de riem te steken, wil hij graag mensen persoonlijk danken voor hun inzet. Wie iemand kent, die een compliment verdient voor zijn harde werk of inzet voor een ander, kan een email sturen naar redactie@nieuwkoop.nl. Zet daarin het telefoonnummer van de persoon en waarom die een belletje verdient. De burgemeester neemt dan persoonlijk met die persoon contact op.