Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2020

Mogelijk geen 400 bedden aan Kruisweg

WOUBRUGGE – Een grote tegenslag voor Flexwonen; de organisatie die 400 arbeidsmigranten wil huisvesten aan de Kruisweg in Woubrugge. Omdat het hier gaat om woningen in het buitengebied, heeft de provincie grote moeite om hiermee in te stemmen.

Onlangs nog moesten paardenbezitters hun edele viervoeters noodgedwongen ontruimen van de manege Golden Way Stables. Mogelijk was dit voor niets. Door het waarschijnlijk negatieve oordeel van de provincie ontstaat er een nieuwe situatie. Wethouder Inge van der Meer laat weten, dat Flexwonen de ontwikkeling van de onderkomens ‘’andere mogelijkheden overweegt’’.