Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2020

Lintjesregen

Nieuwkoop – In verband met de corona-uitbraak kon eerder dit jaar de lintjesregen niet doorgaan. Met de versoepelingen in de omgangsregeling vanaf 1 juli, heeft het gemeentebestuur de ontvangers van de Koninklijke Onderscheiding uitgenodigd om op vrijdag 3 juli hun lintje te ontvangen.

Deze dag worden de volgende personen geridderd: Frans Dobbe, Harrie Knoop en André Wijfjes uit Ter Aar, Peter Groen en Marieke van de Weele-Houdijk uit Nieuwkoop. In verband met de beperkte mogelijkheid om bijeenkomst fysiek bij te wonen zorgt de gemeente voor een livestreamverbinding. Deze is te volgen via de link, die vrijdagochtend op de website: www.nieuwkoop.nl wordt geplaatst.