Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2020

‘Station Noordwijk – Voorhout’

Noordwijk – De gemeente Noordwijk wil graag samen met de gemeente Teylingen optrekken, om het station van Voorhout te verplaatsen richting de Leidsevaart.

Dit plan van Teylings gemeenteraadslid Dion Piket wordt warm onthaald. Maar als dat station inderdaad meer richting Noordwijk komt te liggen, moet ook maar de naam veranderd worden, aldus raadslid Dick Gutlich (D66): ,,Dan moet het wel station Noordwijk-Voorhout gaan worden.’’

Wethouder Roberto ter Hark laat weten, dat hij al met wethouder Marlies Volten van Teylingen gesproken heeft over het voorstel van de stationsverplaatsing. Eerst moet er een regionale mobiliteitsstrategie worden opgesteld, voordat in detail gekeken wordt naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van het station.