Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2020

Tractoren mogelijk op N207

Leimuiden – De provincie overweegt nu toch om landbouwverkeer tijdelijk toe te staan op de N207. Het zou een mogelijkheid kunnen zijn, omdat later dit jaar de Willem van de Veldeweg in Leimuiden op de schop gaat.

De Willem van de Veldeweg is een van de meest gebruikte routes voor het landbouwverkeer. Wanneer die weg afgesloten is, moet bekeken worden hoe het landbouwverkeer dan omgeleid wordt. Tot nu toe was het voor de provincie onbespreekbaar, dat tractoren over de N207 mochten rijden. Maar de provincie bekijkt toch, welke mogelijkheden hier voor zijn. Na de zomervakantie komt hier meer duidelijkheid over. Wethouder Yvonne Peters liet dat maandagavond weten naar aanleiding van vragen door fractievoorzitter Anja de Rijk (CDA).