Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 september 2020

Jeugdtrainer krijgt lintje

KAAG EN BRAASSEM – Ruim dertig jaar zet Aad Koren zich al in voor het jeugdvoetbal in de regio. Voor al zijn vrijwilligerswerk ontving hij woensdagmiddag een koninklijke onderscheiding van burgemeester Marina van der Velde.

Tussen 1962 en 2000 is Koren in verschillende periodes 24 jaar lang jeugdtrainer geweest bij Voetbalvereniging UVS in Leiden. Sinds 2010 is hij als jeugdtrainer bij DOSR in Roelofarendsveen actief. Vanwege zijn leeftijd (75) stopt Koren hier definitief mee. Hij werd in de kantine van DOSR verrast met de onderscheiding en gaat voortaan als Lid in de Orde van Oranje Nassau door het leven.