Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 september 2020

Opvolger wethouder haakt af

Nieuwkoop – Het is nog altijd onduidelijk, wie de afgetreden wethouder Bernadette Wolters in Nieuwkoop gaat opvolgen. De gedoodverfde kandidaat Berry Dors (Natuurlijk Nieuwkoop) dankt voor de eer.

In eerste instantie had hij ,,met enthousiasme gereageerd’’ op de vraag of hij wethouder wilde worden, zo laat fractievoorzitter Pien Schrama weten. Maar toch doet Dors het niet. ,,Met spijt in het hart heeft hij bij de voorbereiding op deze nieuwe uitdaging moeten vaststellen dat hij onvoldoende heeft stilgestaan bij de te verwachten druk die het werk als wethouder voor hem zal meebrengen en het effect dat dat zou hebben op hemzelf en het bestuur van de gemeente.’’ Dors blijft nog wel gemeenteraadslid. Hoe het nu verder moet en wie wél wethouder wil worden in Nieuwkoop, is nog onduidelijk.