Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 september 2020

Vragen over verlichting

Noordwijk – Het beheer en onderhoud van de verlichting van het BAVO-terrein aan de Anemoonweg is niet goed genoeg, zo vindt raadslid Jaap de Moor (Bruisend Noordwijk).

Hij vraagt hier aandacht voor, naar aanleiding van een brief van de buurtvereniging van de verdunnerswijk. De Anemoonweg leidt van de Victorieberg naar de verdunnerswijk van stichting Raamwerk. Velen, waaronder cliënten, begeleiders, personeel en bewoners maken dagelijks gebruik van deze weg. Sinds de ontwikkeling van het BAVO-terrein is begonnen, een half jaar geleden, is de straatverlichting kapot.

De Moor wil onder meer weten wanneer de verlichting weer gerepareerd is.