Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 september 2020

Wensen voor woonwijk bekend

Hillegom – De nieuwe woonwijk Elzenhof moet voldoende ruimte hebben voor groen, spelen en parkeren. Dat blijkt uit een enquete, die door 378 mensen is ingevuld.

Aan woningbouw zien de mensen er het liefst woonzorgappartementen, levensloopbestendige huurappartementen en grondgebonden woningen komen. Met volop groen en water in de omgeving en ook voldoende parkeerruimte. Vrijwel niemand ziet wat in de mogelijkheid om een auto te delen; het zelf de beschikking hebben over een eigen vorm van vervoer heeft de voorkeur. De speel- en bewegingstuin moet geschikt zijn voor kinderen, volwassenen en senioren, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen.

Begin oktober gaat de gemeente Hillegom praten met enkele bewoners(groepen) van de direct omliggende woningen. Hiervoor ontvangen de mensen een uitnodiging.