Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Dreigende sluiting WEZO

Noordwijk – Ook WEZO Amusement aan de Parallelboulevard 11 dreigt haar deuren te moeten sluiten.

Dat maakt Richard Stolwerk CEO van het moederbedrijf LP Holding bekend. ,,De exploitatievergunning werd iedere 5 jaar door de zittende exploitant aangevraagd en de vergunning werd dan weer voor een periode van 5 jaar verleend. We hebben de speelautomatenhal begin 2017 grondig verbouwd naar een mooie uitgaansgelegenheid.’’

Hij vervolgt: ,,Wij exploiteren de vergunning van WEZO nu bijna 4,5 jaar. We hebben de gedane investeringen zeker nog niet terugverdiend en door de Corona pandemie al helemaal niet. Dan is het toch redelijk en fair van de gemeente Noordwijk om een overgangsregeling voor de bestaande exploitanten op te nemen in de nieuwe verordening?!’’ De gemeenteraad gaat hier dinsdagavond over praten.