Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Executieverkoop gronden Bever Holding afgelast

Noordwijk – De executoriale verkoop van zes percelen in Noordwijk aan Zee gaan toch niet door.

Het gaat om de percelen, het ‘Gat van Palace’, ‘Esplanade’ en percelen aan de Zeereep 1, 2, 3 en 4. Burgemeester Verkleij geeft aan, dat er voor deze eigendommen van Bever Holding een openbare veiling gepland was op 7 december.

De reden hiervoor kan zijn, dat het gemeentebestuur van Noordwijk vorige week in een speciaal bijeengeroepen vergadering een voorkeursrecht heeft gevestigd op deze percelen, die door de politiek ook wel ‘shameplekken’ genoemd worden. Verkleij: ,,Indien nodig zal de gemeente de gronden zelf actief verwerven en (in opdracht laten) ontwikkelen. De gemeente staat echter ook open voor initiatieven van particuliere ontwikkelaars, mits de totstandkoming van een passende herontwikkeling gegarandeerd kan worden.’’