Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 november 2020

Ideeën gezocht voor hoogbouw St. Ignatiusschool

Kaag en Braassem – De gemeente Kaag en Braassem is op zoek naar initiatieven voor de bovenste verdieping van de voormalige St. Ignatiusschool.

De muziekvereniging ‘Liefde voor Harmonie’ koopt de benedenverdieping, maar het gemeentebestuur wil ook af van de bovenkant van het oude pand. Iedereen kan een bod doen om dat deel van het pand te kopen en een plan van aanpak indienen bij de gemeente.

Wethouder Petra van der Wereld laat via een woordvoerder weten: ,,Er leven vele ideeën in onze gemeente om iets met de hoogbouw te gaan doen. Dit is het moment waarop u met een goed plan en een goed bod naar ons toe kunt komen.’’ Meer informatie: rvanderhelm@kaagenbraassem.nl.