Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 januari 2021

Nieuwe appartementengebouwen

Noordwijk – Aan de Hoofdstraat 115 – 119 mogen twee appartementencomplexen komen van drie verdiepingen hoog. Het college van burgemeester en wethouders gaat hiermee akkoord.

Het ene appartement met zes woonunits krijgt op de begane grond ook een winkelruimte. Het tweede appartementencomplex met 13 woningen verschijnt aan de achterkant van het perceel op de Hoofdstraat 115-119, aan het Jan Kroonsplein.

Wel moeten de initiatiefnemers, Promenade Noordwijk BV, er voor zorgen dat minimaal 10% van de onderkomens sociale koopwoningen worden en 20% middeldure woningen. De gemeenteraad moet nog een eindoordeel geven over de plannen.