Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 januari 2021

Plannen voor Offem-Zuid

Noordwijk – Waar het gaat om de bouw van Offem-Zuid, worden de plannen voor het perceel Herenweg 21-23 steeds duidelijker.

Enkele jaren geleden kocht de gemeente dit terrein en de gebouwen aan, zodat het gesloopt kan worden voor de komst van deze ontsluitingsweg voor het langzame verkeer, die ook als calamiteitenroute gebruikt kan worden. Daarnaast komen op dit terrein zestien appartementen, die de ‘Poort van Offem’ genoemd worden.

Burgemeester Verkleij laat in een mededeling aan de gemeenteraadsleden weten, dat er ‘nog gewerkt wordt aan een alternatieve locatie voor de bouwweg ten behoeve van de bouw van Offem-Zuid. Hier bestaat echter nog onzekerheid over’.