Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 januari 2021

Steun voor gym, reanimatie en zwerfafval

Noordwijk – Alle leerlingen in de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen in Noordwijk en Noordwijkerhout krijgen gegarandeerd twee uren gymnastiek per week.

Het gemeentebestuur heeft dit afgesproken met de directies van de verschillende scholen. Ook geeft de gemeente financiële ondersteuning, waar het gaat om het geven van reanimatielessen op het voortgezet onderwijs en lessen over zwerfafval en afvalscheiding op de basisscholen.

Deze afspraken zijn gemaakt, omdat vanwege de gemeentelijke fusie alle afspraken met de scholen in zowel Noordwijk als Noordwijkerhout hetzelfde moeten zijn.