Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 januari 2021

Vrijwilligers van het jaar

Nieuwkoop – Tijdens de digitale nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwkoop werden maandagavond twee inwoners speciaal in het zonnetje gezet.

Tim van Tongeren uit Nieuwkoop werd benoemd tot ‘Jeugdvrijwilliger 2020’. Sinds twee jaar is hij trainer/coach van de jeugdleden van zwemvereniging De Plas. Hij wordt geroemd door zijn aanstekelijke enthousiasme. Tim ontving van wethouder Gerben van Duin een glazen beeldje en een stimuleringsprijs van 250 euro, zo was op een filmpje te zien.

Jacco Domburg gaat voortaan door het leven als ‘vrijwilliger van het jaar 2020’. Naast zijn normale werk is Domburg onder meer barmedewerker en organisator van de pubquiz bij SV Zevenhoven, mede-initiatiefnemer van de Mudrun en bestuurslid bij de Dorpsraad.