Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2021

Acties voor uitkijkpunten

Noordwijk – Het uitkijkpunt aan de Koningin Wilhelmina Boulevard wordt niet verplaatst.

Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten naar aanleiding van vragen door de PvdA. De houten vlonder van het platform was in zeer slecht staat en is vervangen door bestrating.

Verplaatsing van het uitkijkpunt is geen optie: het Hoogheemraadschap blijkt daar geen voorstander van te zijn. Hierdoor zouden namelijk ingrepen in het duingebied noodzakelijk worden. Wel wil het Hoogheemraadschap het duingebied ten zuiden van het nieuwe clubgebouw van de Zeilvereniging Noordwijk en de Noordwijkse Reddingsbrigade wat af te vlakken, zodat daar meer zicht komt op het strand en de zee.