Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2021

Balen van parkeeroverlast

Noordwijk – Bewoners van Noordwijk-Binnen zijn de parkeeroverlast helemaal zat. In een brief aan het college komen ze met oplossingen.

De omwonenden pleiten voor minder blauwe zones, zodat mensen hun auto langer kunnen parkeren. Met een kiss&ride zone en betere wegmarkeringen zou het verkeer op de Bronckhorststraat ook ontlast kunnen worden. En wanneer de huurders en het personeel van Dirk hun eigen auto’s gratis in de Dirk parkeergarage kunnen zetten, zou dat veel parkeerruimte in de buitenomgeving schelen, zo stellen de omwonenden.

Het college laat weten, met de bewoners in gesprek te gaan en zal later aangeven of de voorgestelde maatregelen wel of niet mogelijk zijn.