Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 februari 2021

Wereld op haar kop voor sloophotels

Noordwijk – De toekomstige sloop van voormalig hotel Alwine en het Strandhotel blijft de politieke gemoederen bezig houden.

PUUR-fractievoorzitter Taetske Visser wil duidelijkheid hebben van het college van burgemeester en wethouders. Eerder gaf het college aan, dat de ontwikkelaar verantwoordelijk is voor het informeren van de omwonenden over de sloop- en bouwactiviteiten. En dat belanghebbenden verantwoordelijk zijn om zich op de hoogte te stellen van alle beschikbare informatie.

Visser vindt dat de wereld op haar kop. ,,Het zou de gemeente sieren om zij aan zij te staan met de omwonenden, door ervoor te zorgen, dat zij adequaat geïnformeerd worden over het verloop van de bouwontwikkeling. En dat alle (juridische en/of advies)kosten die zij (de belanghebbenden, red.) genoodzaakt zijn te maken, voor rekening komen van de vergunninghouder/ontwikkelaar.’’