Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Balen van plastic zakken voor oud textiel

Hillegom – Een inwoner baalt enorm van de plastic zakken van de Meerlanden voor oude textielproducten, die hij/zij regelmatig in de brievenbus gestopt krijgt.

In een brief wordt het college van burgemeester en wethouders opgeroepen ervoor te zorgen dat die plastic zakken niet meer verspreid worden. En dat de al verspreide plastic zakken ergens geretourneerd kunnen worden.

Wethouder Jan van Rijn laat weten, dat het verspreiden van die plastic zakken past in het milieubeleid van de gemeente. De verspreiding ervan wordt dus doorgezet, maar wie deze plastic zakken niet wil hebben, kan ze langsbrengen bij de Milieustraat aan de Marconistraat 16.