Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Tegenvallertje

Noordwijkerhout – Er zijn financiële tegenvallers voor de realisatie van de multifunctionele hal, die als vervanging van De Schelft moet dienen.

Toch passen deze tegenvallers nog nét binnen het budget. Burgemeester Wendy Verkleij laat in een mededeling aan de gemeenteraadsleden weten, wat er aan de hand is. De culturele verenigingen hebben laten weten, dat er extra geld moet worden uitgegeven voor benodigdheden voor toneelopvoeringen, zoals lampen, geluid en ophangsystemen.

Het totaal benodigde krediet, wat de gemeente Noordwijk nodig heeft wordt hierdoor 1.993.240 euro. Dat leidt tot een jaarlijkse last van 439.581 euro en daarmee blijft het benodigde jaarlijkse budget nog net onder de 440.000 euro, waar de gemeenteraad toestemming voor heeft gegeven.