Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juni 2021

Inwonerinitiatief wordt agendapunt

Hillegom – Bart de Jong, samen met Michiel van den Hoven initiatiefnemer van een inwonerinitiatief, richtte zich donderdagmiddag tot de gemeenteraadsleden.

Hij liet weten, dat in de drie gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen minimaal 50 inwoners het initiatief ondersteunen. De Jong vroeg aan de raad, of dit inwonerinitiatief, dat pleit voor een certificatie van de CO2-prestatieladder, bij een volgende vergadering inhoudelijk te bespreken.

Burgemeester Arie van Erk zegde toe: ,,De bespreking van de inhoud van dit initiatief zal in de loop van het jaar aan de orde komen.’’