Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2021

Toch nog zaalhockey in Noordwijk

Noordwijk – Goed nieuws voor de jeugdspelers van de Noordwijkse Hockeyclub. Zij kunnen ook deze winter zaalhockey spelen.

Zaalhockey wordt alleen in de winters gespeeld en de hockeyers deden dat altijd in De Schelft. Vanaf het komende winterseizoen zouden ze dat doen in de nieuwe sporthal op het gemeentelijk sportpark aan de Lageweg. Maar de oplevering van deze voorziening is vertraagd tot in het voorjaar van 2022.

Het college van burgemeester en wethouders heeft nu besloten, dat het Sportbedrijf Noordwijk B.V. de komende maanden de gymzaal aan de Stakman Bossestraat kan gebruiken, zodat er toch zaalhockey gespeeld kan worden.