Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Met stomheid geslagen

Hillegom – De gemeenteraad van Hillegom is volkomen verbijsterd door een besluit van Gedeputeerde Staten van de Provincie om 21 miljoen euro af te halen van een budget voor verkeersverbeteringen in de Bollenstreek.

Donderdagavond liet wethouder Karin Hoekstra weten, dat zij en haar collega-wethouders in de regio ‘met stomheid geslagen zijn dat dit is gebeurd. Een half jaar geleden besloten we aan de slag te gaan en was er geld van de Provincie.’’ Ze roept de raadsleden op om druk te zetten richting Provinciale Staten van de Provincie om zo het besluit van Gedeputeerde Staten terug te draaien.

Eerder liet gedeputeerde Frederik Zevenbergen weten, dat het geld weggehaald wordt, omdat de geplande Duinpolderweg (de noordelijke ontsluiting van de Bollenstreek) niet doorgaat.