Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Zorgen over ontbossing

Noordwijk – Raadslid Rodenburg (NZLokaal) pleitte tijdens de besprekingen van de Programmabegroting 2022, afgelopen dinsdagmiddag voor meer bomen.

Volgens NZLokaal heeft er in Noordwijk een grootschalig ‘ontbossing’ plaatsgevonden. Rodenburg wijst er op, dat het deze gemeente niet lukt om alle gekapte bomen te vervangen door evenveel nieuwe exemplaren. De partij hoopt, dat dit de komende jaren gaat verbeteren.

Wethouder Sjaak van den Berg reageerde: “Bij gebrek aan budget zijn de bomen nog niet vervangen. Het is de bedoeling om alle bomen die dood gegaan zijn of die te gevaarlijk werden; die bomen moeten terug geplant worden. Daar zet ik me voor in.”