Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 maart 2023

De Kleine Oase opent op 29 april

LEIMUIDEN – De vrijwilligers van zwembad De Kleine Oase zijn volop bezig met voorbereidingen om het zwembad te openen.

Susan Boogert, bestuurder en vrijwilliger bij het zwembad, kondigt aan: “We gaan op 29 april weer open!” Ze wijst om zich heen: “We hebben zonnepanelen geplaatst om de energiekosten te drukken. Ook de tegels rondom het peuterbad zijn gerestaureerd; die waren echt aan vervanging toe. Op deze manier houden we een dagje uit naar het zwembad ook veilig.”

Meer dan honderd vrijwilligers zetten zich voor De Kleine Oase in, maar extra handjes én ogen zijn zeer welkom. Boogert: “We zijn heel erg op zoek naar badpersoneel. Dat is een uitstervend ras.” Meer informatie: www.kleineoase.nl.