Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2006

Protestactie Greenpeace

Kleine smet op de avond was een activist van Greenpeace die aan een touw vanaf het plafond achter het bordes zich naar beneden liet zakken, direct na het begin van de speech van de minister president. Balkenende reageerde er gevat op: ‘Kijk, typisch zo’n geval van een hangjongere!’
De jongeman kreeg geen kans om zijn standpunten kenbaar te maken, want binnen korte tijd was op het plafond gestommel te horen en werden de kornuiten van de hangjongere gearresteerd. Enkele seconden later werd het touw naar beneden gelaten en kon de jongere met lichte dwang worden afgevoerd.