Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 april 2009

Bollenband gaat optreden in Tweede Kamer

VOORHOUT – Meer dan 150 mensen genoten zaterdag 18 april van een optreden van de Bollenband bij Panorama Tulipland. Ook Jong Adest Musica, de Bernardus Revue en Ex BTW gaven acte de présence en de vrolijke muziek zorgde voor blije gezichten bij het publiek en de artiesten.
Deze avond werd ook bekend gemaakt dat de Bollenband op woensdag 20 mei een optreden mag geven in en voor de Tweede Kamer. Die dag wordt het Gehandicaptenbeleid behandeld en daaraan voorafgaand mogen de muzikanten met een verstandelijke beperking laten zien wat ze op muzikaal gebied kunnen. Hiermee vervult voorzitter van de Tweede Kamer, mevrouw Verbeet, een speciale afscheidswens die voormalig bode in de Tweede Kamer, Bert van Leeuwen, had geuit. Na meer dan 34 jaar bode te zijn geweest, besloot Van Leeuwen enkele weken geleden van zijn pensioen te genieten. Hij vroeg bij zijn afscheid of het mogelijk was dat de Bollenband, waar hij zeer aan verknocht is, een keer mocht optreden. Dat gaat dus ook gebeuren.