Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 april 2009

“Wij zijn niet verantwoordelijk”

VOORHOUT – Het bedrijf Timpaan uit Rijsenhout heeft aan Thunnissen Bouw opdracht gegeven om het project Herenstaete te bouwen. Ook zij zijn niet tevreden over de gang van zaken, zo is op te maken uit de woorden van projectleider Ruud Roosen.
Deze laat weten: “Het gebouw is nog niet klaar, maar het is de aannemer die verantwoordelijk is voor de planning: Thunnissen Bouw. Wij niet. Er is een en ander niet helemaal goed gegaan bij de bouw en de planning voor de opleverdatum wordt steeds naar voren geschoven.” Is er een einddatum bekend waarop de bouw gereed moet zijn? “Bij mij wel, maar dat moet u maar aan Thunnissen Bouw vragen. Wij oefenen in ieder geval druk uit om te zorgen dat een en ander bespoedigd wordt. Hoe het staat met schadevergoeding voor de appartementenkopers en bedrijven die zich in de Herenstaete willen vestigen? De kopers hebben een aannemingsovereenkomst met Thunnissen Bouw. Daarin staat precies waar ze wel en niet recht op hebben.”