Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 maart 2010

Tennissen met hart voor Haïti

VOORHOUT – Het tennistoernooi “Hart voor Haïti”, dat zondag 21 maart plaatsvond, heeft 3.500 euro opgeleverd. De 128 kinderen en volwassenen tennisten zich de longen uit het lijf en voor een keer ging het niet om de eigen winst. Alle deelnemers aan het toernooi vonden het veel belangrijker om bij te dragen aan een betere toekomst voor de tienduizenden weeskinderen die na de aardbeving vorige maand dakloos zijn geworden. Het geld werd ingezameld met behulp van de inschrijvingsgelden, maar ook door de verkoop van taarten, loten en nasi.

Iedereen was enthousiast over het verloop van de dag. Of, zoals een van de tennissers liet weten: “Het is fijn om sportief bezig te zijn en tegelijkertijd het goede doel te steunen.” De opbrengst wordt door de organisatoren van de Ladies’ Circle Voorhout binnenkort overgemaakt naar de Stichting Hart voor Haïti.