Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juli 2015

Jackpot voor Kaag en Braassem Promotie

KAAG EN BRAASSEM – De stichting Kaag en Braassem Promotie krijgt maar liefst 45.000 euro om mensen vanuit de hele wereld naar onze gemeente te trekken. Op onze aardbol wonen grofweg 7,3 miljard mensen en het is de stichting gelukt om het afgelopen jaar 30.000 bezoekers te krijgen op de website. Ook andere activiteiten van de stichting hebben er voor gezorgd dat de gemeente de subsidie op 45.000 euro houdt.

Wethouder Harry van Schooten laat weten: 'Ze zijn erg bezig geweest met de nieuwe site. 30.000 bezoekers in één jaar vind ik behoorlijk veel. De site voorziet in een behoefte.' Hij is blij dat een aantal ondernemers plaats heeft genomen in het stichtingsbestuur. 'We hopen het bedrijfsleven wat meer te interesseren.' De wethouder peinst er niet over om te bezuinigen op de subsidie van de stichting Kaag en Braassem Promotie. 'Zij helpen om Kaag en Braassem te ontwikkelen naar een toeristische gemeente.'