Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 oktober 2016

Pleidooi voor dankbaarheidspaal

KAAG EN BRAASSEM > De dienstverlening van de gemeente moet beter. Daarover zijn de leden van D66 het eens, zo bleek maandag 17 oktober tijdens de fractievergadering. De partij roept daarom nogmaals op, dat er een goed onderzoek komt naar de mogelijkheid voor het openen van het gemeentehuis op de zaterdagen en één of twee avonden per week.


Raadslid Gino Wesselman vindt een uitbreiding van de openingstijden absoluut noodzakelijk. ,,Als je dat niet doet, schuif je een hele hoop ouderen opzij, die niet zo bedreven zijn met sociale media. Het zijn juist dit soort dingen waardoor mensen wat tevredener worden over de gemeente.' Fractievoorzitter Esther Loos opperde: ,,In het gemeentehuis in Sassenheim staat een paal met een rode smiley, gele smiley en groene smiley. Dan kunnen bezoekers aangeven of ze tevreden zijn of niet.''