Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 november 2018

Informatiemarkt over bouwprojecten


[LEIMUIDEN] De gemeente organiseert op donderdag 13 december een informatiemarkt voor alle inwoners en bedrijven van Leimuiden. Deze bijeenkomst vindt tussen 19:00 uur en 21:00 uur plaats in De Ontmoeting. Die avond worden de bezoekers geïnformeerd over alle werkzaamheden, die in 2019 in uitvoering gaan.

Er staat de inwoners volgend jaar namelijk nogal wat te wachten. In 2019 gaan onder meer de projecten Leimuiden West, Dorpshart Leimuiden, gezondheidscentrum en IKC Leimuiden van start. Daarnaast mogen de Leimuidenaren zich verheugen op een aantal wegreconstructies. Deze werkzaamheden zullen overlast geven voor de inwoners, zo waarschuwt de gemeente. In een ambtelijk stuk staat: ,,Om deze overlast te minimaliseren en de bereikbaarheid van het dorp te waarborgen, worden de diverse ontwikkelingen zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.'' Wie precies wil weten, wat er allemaal gaat gebeuren en welke overlast dit kan veroorzaken, doet er goed aan die informatiemarkt te bezoeken.