Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 augustus 2019

Autobedrijf J.T. van Steyn


Auto- en busverhuur voor de scherpste prijzen


VOORHOUT – Sinds vorig jaar is het mogelijk om bij Autobedrijf J.T. van Steyn auto’s te huren. En het blijkt een doorslaand succes te zijn. Eigenaar Chris van Steyn begon met drie auto’s in de verhuur, maar inmiddels is dat aantal al opgelopen naar vijftien.


JOEP DERKSEN


Autobedrijf J.T. van Steyn is al sinds 1987 een compleet garagebedrijf, waar je terecht kunt voor de aan- en verkoop van een auto en uitstekende onderhoudsservice, reparatie en APK. Maar Chris bedacht, dat het tijd werd voor een aanvulling van de dienstverlening. De verhuur van auto’s blijkt een uitstekende volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf te zijn.


,,De autoverhuur gaat boven verwachting snel’’, geeft Chris aan. ,,Voor het huren van een auto of bus geven we vier garanties: we bieden altijd de nieuwste auto’s, scherpe prijzen, heldere voorwaarden en dankzij de samenwerking met Autohopper zijn we altijd bij de klant om de hoek.’’ Door wie worden die auto’s, bestelwagens en bakwagens eigenlijk gehuurd? ,,Dat verschilt enorm. Het kan zijn voor een verhuizing, zodat mensen hun woninginboedel kunnen verhuizen. Anderen willen juist een auto hebben tijdens hun vakantie, terwijl toeristen hier langs komen om tijdens hun verblijf in de Bollenstreek rond te kunnen rijden.’’


De autoverhuur past in een veranderende opstelling, waar het gaat om het gebruik van een auto of busje. ,,Je merkt dat steeds meer mensen alleen een grote(re) auto gebruiken, als ze hem nodig hebben. En dan is het prima om zo’n auto voor een dag of week te huren voor een scherpe prijs. En Autobedrijf J.T. van Steyn kan veel voordeliger zijn dan de bekende verhuurbedrijven voor een even eenvoudige als logische reden: ,,Wij doen de autoverhuur erbij naast onze andere dienstverleningen, dus er is geen sprake van overheadkosten.’’ Dat Van Steyn gelijk heeft, blijkt wel: een Compact Promo kan al voor 25 euro per dag gehuurd worden!


Iedere gehuurde auto is automatisch allrisk verzekerd én je hebt standaard 100 vrije kilometers per dag. Alle vijftien auto’s, bakwagens en bestelbussen zijn er in verschillende merken en maten. En ze kunnen bestuurd worden door iedereen met een rijbewijs-B. En nu al is duidelijk, dat er meer wagens bij komen.


Chris, die al sinds 1999 in de zaak zit, kijkt terug op de afgelopen jaren. ,,Enige tijd geleden is de werkplaats vernieuwd en uitgebreid. We hebben ook extra monteurs aangenomen, zodat onze klanten snel geholpen kunnen worden. Wie zijn of haar auto voor onderhoud of reparatie langs brengt, krijgt gratis vervangend vervoer; we willen er namelijk voor zorgen, dat de mensen mobiel blijven.’’


Een leuk weetje is ook, dat Autobedrijf J.T. van Steyn niet alleen autoverzekeringen aanbiedt, maar ook een eigen Pechservice heeft, in samenwerking met Bosch Car Service. ,,Met de Pechhulp wordt bij pech in Nederland en Europa alles goed en snel voor u geregeld. Deze pechhulp kan worden afgesloten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion.’’

Autobedrijf J.T. van Steyn, Teylingerlaan 82a, 2215 RT Voorhout, T: 0252 214 248, W: www.autohopper.nl, W: www.autobedrijfvansteyn.nl.