Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 maart 2021

Meer fietsen voor betere gezondheid

Noordwijk – Minder autorijden en vaker gebruik maken van de fiets en het openbaar vervoer. Hier gaat het college van burgemeester en wethouders zich hard voor maken.

Om dit te bereiken heeft het college besloten zich aan te sluiten bij het platform ‘Bereikbaar Haaglanden en Rijnland’. Dit platform heeft als visie om mensen bijvoorbeeld vaker te laten fietsen of op andere tijden te laten werken. Dat zorgt voor meer tevredenheid onder de ambtenaren/medewerkers en draagt ook bij aan hun fitheid.

,,Deelname aan het convenant Bereikbaar Haaglanden en Rijnland ondersteunt de bereikbaarheids- en duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Noordwijk’’, aldus het college.