Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 maart 2021

Uitbreiding betaald parkeren mogelijk

Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders bekijkt, of betaald parkeren moet worden ingevoerd in de wijken De Zuid, Duinpark en de omgeving van Panhuysstraat.

Volgens het college hebben inwoners hierom gevraagd, waarbij de bewoners zelf wel een parkeervergunning kunnen kopen. Met een ‘draagvlakonderzoek’ moet duidelijk worden of een meerderheid van de bewoners wil, dat betaald parkeren in hun straten wordt geïntroduceerd.

Deze week ontvangen deze mensen per post een uitnodiging om hun reactie te geven op dat onderzoek. Het college wil in het tweede kwartaal een besluit nemen over de mogelijke invoering van betaald parkeren.