Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

Zorgen over jeugdzorg

Noordwijk - De fractie van het CDA maakt zich zorgen over het welzijn van de kinderen en jongeren in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.

Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde wil daarom weten, of de gemeente Noordwijk coronagelden heeft ontvangen voor de jeugdzorg en om hoeveel geld dat dan gaat. Ook wil hij weten, waar dit geld aan besteed wordt.

Daarnaast wil het raadslid onder meer een overzicht van de kinderen, die met Jeugdzorg te maken hebben en in hoeverre de hulp ook daadwerkelijk zorgt voor een langetermijnoplossing: ,,Hoeveel kinderen/jongeren komen na het einde van een behandeling weer terug met een hulpvraag?’’ Het college van burgemeester en wethouders moet binnen enkele weken antwoord geven.