Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juli 2021

Wagenpark

Alkmaar – Stokman Renault & Dacia heeft de grootste opdracht in haar bestaan in de wacht gesleept. Op een dag in oktober ontving Accountmanager Zakelijk, Patrick Bijnsdorp, een emailtje van Energieservice Noordwest (ESNW), met als onderwerp één woord: ‘Wagenpark’.

Het bedrijf wilde een nieuwe huisstijl en daar pasten ook 63 nieuwe bedrijfswagens bij. Bijnsdorp: ,,Je weet nooit in hoeverre er andere concurrentie is. Samen met Renault Nederland en een paar toeleveranciers hebben we zo scherp mogelijk ingezet.’’ En met succes, want in mei leverde Stokman de eerste van negen Renault Trafics af. Ook zijn er inmiddels 54 Renault Kangoo Maxi’s afgeleverd, met een verlengde uitvoering. ,,Zo kunnen de monteurs nog beter beslagen ten ijs komen voor de extra diensten die zij gaan leveren.’’

De bestelwagens kunnen, als ESNW dat wil, over een paar jaar omgeruild worden voor elektrische modellen. Meer informatie: www.stokman.nl.